Kategori produk

Hubungi kami

Hubungi kami di: 86-0631-3581111 (Perniagaan Antarabangsa)

Faks: 86-0631-8805589

Tambah: No.9 JiuLong jalan, zon pembangunan ekonomi, Wendeng, Wilayah Weihai City, Shandong, China 264400

Email: sales@composite-china.com

Waktu bekerja:

Isnin-Sabtu (8:00 pagi - 17:00 pm)

Hubungi kami apabila anda memerlukan bantuan. Kami akan sentiasa bersedia membantu

Pautan laman web:

www.Composites-China.com

http://xinbocomposite.En.Alibaba.com/

Tiub karbon fiber dalam industri bahan-bahan yang telah ditetapkan industri standard

- Aug 03, 2015 -

Tiub karbon fiber dalam industri bahan-bahan yang telah ditetapkan industri standard

Sebagai sebuah perusahaan utama memperlihatkan bahan binaan, sifat bertanggungjawab sosial, karbon fiber Lembaga adalah bertanggungjawab kepada rakyat, gaya yang ketat, sentiasa berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan falsafah korporat.

Manakala tiub karbon fiber dalam industri telah menetapkan dalam industri tiub karbon fiber standard, dengan kekuatan tegangan cahaya, pepejal, tinggi ciri-ciri, tetapi hendaklah digunakan dengan perhatian khusus kepada kuasa elektrik. Penerbitan bahan-bahan tetulang, karbon fiber plastik, CFRP, plastik diperkukuhkan dengan keluli terikat, mencurah sealant, dan digunakan oleh banyak builders yang besar, yang bermutu tinggi, ketat mengejar produk, memenangi kelulusan ramai bertetulang.

Berapa banyak pengeluaran tiub karbon fiber karbon, terus menentukan prestasi mekanikal dan nilai. Memajukan prestasi gentian karbon dan matriks, pengikat, untuk memenuhi keperluan khas persekitaran seperti suhu yang tinggi, kakisan, tetapi juga dibangunkan sejajar dengan keperluan teknologi struktur kejuruteraan awam.


Related Products